Keanu Reeves naast Lily Collins in zwarte komedie 'To The Bone'

Keanu Reeves naast Lily Collins in zwarte komedie 'To The Bone'

Het regiedebuut van Marti Noxon gaat over haar eigen ervaringen met anorexia.

Een tijdje terug werd To The Bone van regisseuse/schrijfster Marti Noxon een stuk reëler toen ze in Lily Collins haar hoofdrolspeelster vond. De film, omschreven als een zwarte komedie, zal het regiedebuut van Noxon worden. Variety meldt nu dat er ook een tweede acteur in de cast zal verschijnen, namelijk Keanu Reeves, die pas geleden een punt heeft gezet achter de opnames van John Wick: Chapter Two.

Het verhaal is door Noxon geschreven naar haar eigen belevenissen met anorexia. Colins speelt Ellen, een jonge vrouw die aan de eetstoornis lijdt. Reeves treedt op als ene William Beckham, een dokter die een ongewone werkwijze hanteert. Hij tracht het karakter van Colins te helpen, hopende dat ze voor het leven kiest en alles uit de kast trekt om beter te worden.

Als iedereen op schema loopt zal de eerste volwaardige opnamedag morgen in Los Angeles plaatsvinden. De onderneming wordt geproduceerd door Mockingbird Pictures (Last Days in the Desert). Sparkhouse Media (Teddy Bears) mag de financiën regelen. Marti Noxon werkte voorheen veel aan tv-series, zoals Buffy the Vampire Slayer, Angel en Mad Men.



NieuwsFilm

meest populair