Jennifer Lawrence toch terug voor volgende 'X-Men'-film?

Jennifer Lawrence toch terug voor volgende 'X-Men'-film?

Eerder zei ze: "Het is mijn laatste. Ja."

Over anderhalve maand verschijnt X-Men: Apocalypse en er is al eens aangegeven dat dit deel een soort afsluiting is van de twee trilogieën. Zo zou niet alleen regisseur Bryan Singer zijn vizier zetten op andere projecten, ook veel van de acteurs zouden niet terugkeren. Zo ook Jennifer Lawrence.

Ondanks dat Lawrence eerder anders deed doen geloven, laat ze nu weten graag aan te blijven. Tegenover Empire zei ze: "Ik zou er een moord voor doen om terug te kunnen keren. Ik hou van deze films, ik speel er graag in. Ik hou van 'ensemble movies', aangezien deze niet van iedereen afhangt."

Al met al lijkt de Oscarwinnares te willen zeggen dat ze er geen probleem mee heeft om ook in de toekomst de mutant Mystique te spelen. Klaarblijkelijk omdat ze dan minder druk voelt. Verleden jaar zei ze nog tegenover MTV: "Het is mijn laatste. Ja."

Gisteren bleek ook regisseur Bryan Singer te zinspelen ook een terugkeer. Hij zou namelijk graag een X-Men film maken waarin het personage Proteus te zien is. Hoe andere vaste castleden denken over een terugkeer is niet bekend.

Op 19 mei verschijnt Singers X-Men: Apocalypse in de bioscoop. Star Wars-acteur Oscar Isaac speelt daarin de rol van de oermutant Apocalypse.



NieuwsFilm

meest populair