Petitie om Zack Snyder van 'Justice League' te halen

Petitie om Zack Snyder van 'Justice League' te halen

Hij zou volgens sommige fans niet de juiste zijn voor de film.

Ondanks dat Batman v Superman: Dawn of Justice vandaag officieel de grens van 500 miljoen dollar overschreed, is er iets interessants aan de hand met follow-up Justice League. Regisseur Zack Snyder zal die ook regisseren, maar als het aan een groepje kritische fans ligt, wordt hij zo snel mogelijk ontslagen. Om die reden hebben ze een petitie gelanceerd.

”Zelfs al hield je van Man of Steel en BvS, weet je ook dat er een tijd is aangebroken waarin WB en DC iemand aan het roer moeten zetten die de mensen NIET op deze manier verdeelt,” lezen we in de redenering achter de petitie. ”De bouwstenen voor een geweldige reeks superheldenfilms liggen er allemaal. Er zijn goede acteurs en actrices en zelfs regisseurs. Zack Snyder is gewoon niet de man die aan het hoofd zou moeten staan van de grootste en belangrijkste films in de franchise. Vooral met zijn huidige staat van dienst.”

De petitie heeft tot nu toe al 9,858 handtekeningen verzameld. Als er 10,000 zijn, gaan deze vergezeld van een brief naar Warner Bros. De inhoud van die brief? Heel eenvoudig: ”Ontsla Zack Snyder van Justice League.” Er zijn wel vaker van dit soort petities: zo was er in januari nog eentje om Colin Trevorrow te ontslaan als regisseur van Star Wars: Episode IX en niet veel later eentje om Deadpool als presenator van Saturday Night Live aan te stellen.

Mocht je hem willen ondertekenen kan dat op Change.org. Overigens gaan de opnames over minder dan twee weken al van start, dus de kans is klein dat Snyder van de film gehaald wordt.



NieuwsFilm

meest populair