Charlize Theron doet boekje open over haar relatie met Sean Penn

Charlize Theron doet boekje open over haar relatie met Sean Penn

Hier kwam vorig jaar in juni een eind aan.

In gesprek met WSJ Magazine onthulde actrice Charlize Theron voor het eerst details over de tijd die ze met acteur Sean Penn spendeerde toen ze een koppel waren. Deze vond plaats van begin 2014 t/m medio 2015, toen scheidden hun wegen. Het was een verrassend voorval, aangezien Penn zijn oud-beminde ten huwelijk had gevraagd. Daarna deed Theron volgens de media aan ghosting, oftewel het volledig negeren van haar aanstaande man. Dit zou ze doen door de telefoontjes van haar vriend geen blik waardig te gunnen, evenals tekstberichten en e-mails.

Maar zo dramatisch was het niet. "Men heeft een behoefte om alles in een sensatie te veranderen. Wanneer je een relatie verlaat dan moet er een verdomd gek verhaal achter zitten met drama. En wat betreft het 'ghosting'-gedoe, ik weet nog steeds niet wat dat is, echt waar. Het is z'n eigen leven gaan leiden. We waren in een relatie en daarna werkte het niet meer. En we besloten beiden om uit elkaar te gaan. Da's alles," vertelt de 40-jarige Zuid-Afrikaanse/Amerikaanse.

Toen de Huntsman: Winter's War-actrice met de 55-jarige Penn uitging had ze één kind, de geadopteerde zoon Jackson. Een maand na de breuk met de acteur adopteerde ze nog een kind, het meisje August. Laatstgenoemde zou volgens nieuwsberichten blaam treffen inzake de scheiding, maar niets is minder waar. "Als je met iemand uitgaat, en je praat over kinderen, dan kan je geen onzin verkopen. En dus was ik altijd eerlijk tegen Sean dat ik meer kinderen wilde hebben, en die beslissing steunde hij."

Het was overigens nooit de bedoeling dat het acteurskoppel zich gezamenlijk over August zou ontfermen, het was enkel een droom van Theron. Alleen zij wilde adopteren. "Dat is niet iets dat binnen 18 maanden gebeurt. Dat kan je een kind niet aandoen. Dus er was een akkoord tussen ons dat ik een alleenstaande moeder met een jong knulletje zou zijn, die ik in een situatie plaatste waar 'mama' op dates gaat, en hij geen vader heeft. Je moet zulk soort zaken zeer voorzichtig en eerlijk benaderen. En Sean vond dat allemaal best."



NieuwsFilm

meest populair