Kevin Hart en Bryan Cranston in remake 'Intouchables'

Kevin Hart en Bryan Cranston in remake 'Intouchables'

Echt waar..?

Het is alweer zo'n 3 jaar geleden dat we iets hebben gehoord over de remake van de Franse hitfilm Intouchables uit 2011. Deadline meldt nu iets wel heel opmerkelijks: Kevin Hart (Think Like a Man, Ride Along) en Bryan Cranston (Trumbo, Breaking Bad) zouden de hoofdrollen gaan spelen.

Mocht dit waar zijn, dan zal Cranston acteur Colin Firth vervangen. Het origineel, met hoofdrollen voor François Cluzet en Omar Sy, vertelt het verhaal over de gehandicapte Philippe, een rijke aristocraat, die op zoek gaat naar iemand om hem te helpen in het huis. Hij neemt Driss in dienst, een jongere uit de voorsteden die net uit de gevangenis komt.

Variety weet hieraan toe te voegen dat Simon Curtis (My Week With Marilyn, Woman in Gold) in gesprek is om de remake te regisseren. Eerder was Tom Shadyac (Ace Ventura: Pet Detective, Liar Liar) nog in beeld.

Van Paul Feig (Spy, Ghostbusters) was al eerder bekend dat hij het script zou gaan herschrijven. Hieronder beelden uit het voortreffelijke origineel, geregisseerd door Olivier Nakache en Eric Toledano:



NieuwsFilm

meest populair