Algemeen

Kevin Hart en Bryan Cranston in remake 'Intouchables'

Echt waar..?

door Bram de Groot om 16:11 in Algemeen
Het is alweer zo'n 3 jaar geleden dat we iets hebben gehoord over de remake van de Franse hitfilm Intouchables uit 2011. Deadline meldt nu iets wel heel opmerkelijks: Kevin Hart (Think Like a Man, Ride Along) en Bryan Cranston (Trumbo, Breaking Bad) zouden de hoofdrollen gaan spelen.

Mocht dit waar zijn, dan zal Cranston acteur Colin Firth vervangen. Het origineel, met hoofdrollen voor François Cluzet en Omar Sy, vertelt het verhaal over de gehandicapte Philippe, een rijke aristocraat, die op zoek gaat naar iemand om hem te helpen in het huis. Hij neemt Driss in dienst, een jongere uit de voorsteden die net uit de gevangenis komt.

Variety weet hieraan toe te voegen dat Simon Curtis (My Week With Marilyn, Woman in Gold) in gesprek is om de remake te regisseren. Eerder was Tom Shadyac (Ace Ventura: Pet Detective, Liar Liar) nog in beeld.

Van Paul Feig (Spy, Ghostbusters) was al eerder bekend dat hij het script zou gaan herschrijven. Hieronder beelden uit het voortreffelijke origineel, geregisseerd door Olivier Nakache en Eric Toledano:16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YOLO

Avatar

Bryan Cranston lijkt mij een uitstekende keuze, maar Kevin Hart :?

gotrunks

Avatar

Cranston is een leuke keuze maar Kevin hart heb ik weinig vetrouwen in

Marcoes

Avatar

Kevin Hart is goed in wat hij doet: Stand-up comedy, improviseren op het podium en schijtlollig zijn in films. Deze film vraagt ook om iets innemends, emotioneels. Ik heb hem er nog nooit op kunnen betrappen, maar laat me graag verrassen.

dawgrule

Avatar

Spoiler:
DIT MOET EEN 1APRIL GRAP ZIJN

Greaterfool

Avatar

Volgend jaar dus een Oscar voor Bryan Cranston.

blijfaandegang

Avatar

Dat het niet allemaal vrouwen worden vind ik zo raar

M0vieFreak

Avatar

Bryan Cranston zie ik zitten om hem te spelen maar Kevin Hart echt niet. Heb geen serieuze rol van hem gezien misschien dat ik hem daarom niet kan inbeelden, maar wie weet gaat hij het goed doen.

gotrunks

Avatar

M0vieFreak "Bryan Cranston zie ik zitten om hem te spelen maar Kevin Hart echt niet. Heb geen serieuze rol van hem gezien misschien dat ik hem daarom niet kan inbeelden, maar wie weet gaat hij het goed doen."


Komt hij wel boven de rolstoel uit?

Ed Crane

Avatar

En dat dan de twist is - gezien de ophef in Amerika over vermeend racisme toen Intouchable uitkwam - dat Kevin Hart de rijkaard in de rolstoel is en Bryan Cranston de blowende en goed dansende dude uit de ghetto :+

gotrunks

Avatar

Ed Crane "En dat dan de twist is - gezien de ophef in Amerika over vermeend racisme toen Intouchable uitkwam - dat Kevin Hart de rijkaard in de rolstoel is en Bryan Cranston de blowende en goed dansende dude uit de ghetto :+"

ik zie het al voor me O+ O+

DeMuizenkoning

Avatar

Het origineel, met hoofdrollen voor Olivier Nakache en Eric Toledano

Oh? Ik dacht dat dat toch Francois Cluzet en Omar Sy waren, deze twee zogenaamde hoofdrol spelers ken ik niet eens. Tenzij er nog een 'Intouchables' is gemaakt (waarvan ik niks afweet) is dit een vette fail...

Goov25

Avatar

DeMuizenkoning "Het origineel, met hoofdrollen voor Olivier Nakache en Eric Toledano

Oh? Ik dacht dat dat toch Francois Cluzet en Omar Sy waren, deze twee zogenaamde hoofdrol spelers ken ik niet eens. Tenzij er nog een 'Intouchables' is gemaakt (waarvan ik niks afweet) is dit een vette fail..."


Hahaha. Dat zijn de regisseurs!! Wat een blunder :D
O+ O+ O+

Ed Crane

Avatar

Technisch gezien hebben regisseurs ook een hoofdrol. Ik reken het dus goed.

drc

Avatar

Ben ik de enige die deze remake echt onzin vind? Het origineel was zo goed, daar kan geen remake tegenop. Zelfs niet met Bryan Cranston. Ik weet zeker dat hij het goed zal doen, maar deze remake zal nooit beter worden dan het origineel.

Ed Crane

Avatar

drc "Ben ik de enige die deze remake echt onzin vind?"


Nee, ik denk dat iedereen aanneemt dat iedereen dit onzin vindt, zodat niemand het nodig vindt dat te moeten uitspreken. Smiley face

bigmichiel

Avatar

drc "Ben ik de enige die deze remake echt onzin vind? Het origineel was zo goed, daar kan geen remake tegenop. Zelfs niet met Bryan Cranston. Ik weet zeker dat hij het goed zal doen, maar deze remake zal nooit beter worden dan het origineel."


Inderdaad. Het was vooral de chemie tussen beide acteurs die het origineel zo bijzonder maakt. Ik betwijfel of ze diezelfde magie te pakken krijgen.

NieuwsFilm