Vervolg 'Sicario': Emily Blunt, Benicio del Toro en Josh Brolin keren terug

Vervolg 'Sicario': Emily Blunt, Benicio del Toro en Josh Brolin keren terug

De vraag is nu: ook Denis Villeneuve?

Verleden jaar werd er al gesproken over een vervolg op het mysterieuze misdaaddrama Sicario en nu lijkt het erop dat er ook werk van wordt gemaakt.

In een gesprek tussen The Hollywood Reporter en producenten Molly Smith, Trent Luckinbill en Thad Luckinbill werd duidelijk dat drie belangrijke acteurs zouden moeten gaan terugkeren. Het blijkt dat scriptschrijver al een concept voor een vervolg heeft aangeleverd:



Met Denis wordt uiteraard verwezen naar Denis Villeneuve, ook regisseur van films als Incendies (2010) en Enemy (2013). Op dit moment werkt Villeneuve aan de sci-fi film Story of Your Life (2016) en daarna start hij met Blade Runner 2 (2018).



Sicario speelt zich vooral af in het gevaarlijke grensgebied tussen de Verenigde Staten en Mexico. Hier zijn drugslords de baas en er gelden amper regels. FBI-agente Kate Macy (Blunt) komt erachter dat de overheid een geheime organisatie in het leven heeft geroepen om een internationale drugssmokkelroute te onderhouden. In de ogen van twee overheidsagenten is Kate de ideale kandidate om hun grootste concurrent uit te schakelen: een gevaarlijke Mexicaanse drugsbaas.

NieuwsFilm

meest populair