Nieuwe plotdetails 'John Wick: Chapter Two' onthuld

Nieuwe plotdetails 'John Wick: Chapter Two' onthuld

Keanu Reeves' personage reist ditmaal af naar Rome om kogels in hoofden te jagen.

Lionsgate heeft een nieuwe synopsis van John Wick: Chapter Two vrijgegeven. De film is een vervolg op de wraakfilm uit 2014, waarin Keanu Reeves een professionele huurmoordenaar speelt die de halve criminele onderwereld uitroeit nadat deze de puppy van zijn overleden vrouw afmaken.

In de sequel keert Reeves terug als de legendarische huurmoordenaar, die opnieuw in actie moet komen wanneer een voormalige 'collega' de macht over een duistere internationale genootschap van huurmoordenaars dreigt over te nemen. Wick moet nu afreizen naar Rome, waar hij het op moet nemen tegen een aantal van de dodelijkste figuren ter wereld.

Naast Reeves titulaire huurmoordenaar, keren ook de personages Winston (Ian McShane), Aurelio (John Lequizamo), hotelmanager Charon (Lance Reddick), Jimmy (Tom Sadowski) en Wicks overleden vrouw Helen (Bridget Moynahan). Nieuwe toevoegingen zijn Morpheus himself, Laurence Fishburne, Ruby Rose, Ricardo Scamarcio, Peter Stormare en Common, die de grote schurk speelt in de film.

John Wick: Chapter Two draait vanaf 10 februari 2017 in de Amerikaanse bioscopen. Over een Nederlandse releasedatum is nog niks bekendgemaakt.



NieuwsFilm

meest populair