Tom Hardy & Charlize Theron hadden ruzie tijdens 'Fury Road'

Was de acteur gewoon moeilijk of deed hij het expres?

Tom Hardy heeft de titel Mad Max: Fury Road eer aangedaan, volgens tegenspeelsters Charlize Theron was hij lastig om mee te werken op de set. Dat vertelde ze aan WSJ Magazine, hetzelfde interview waarin ze pas geleden details vrijgaf betreffende haar relatie met Sean Penn.

"Van wat ik heb gehoord, gedraagt hij zich niet altijd zo met elke film," begint de 40-jarige actrice enigszins lachend. "Ik heb vernomen dat hij ook goede ervaringen heeft gehad. Misschien is het eindresultaat van de film zo gekomen omdat wij onderling zoveel streden, net als de karakters die we speelden. Misschien, als we goede maatjes waren, zou de film tien keer slechter hebben uitgepakt."

Vorig jaar vertelde Theron min of meer hetzelfde tegen Esquire. "We maakten elkaar gek, ondanks dat we elkander respecteren. En dat maakt het verschil. Dit is iets dat niemand wil begrijpen, er is een ware schoonheid in zo'n relatie te bespeuren." Na de opnames bleven ze even goede vrienden en de 38-jarige Engelsman liet zelfs een cadeau achter voor Theron. Het was een zelfportret dat hij had gemaakt, met achterop de tekst: "Je bent een absolute nachtmerrie, maar ook verdomd geweldig. Ik zal je soort van missen. Met liefde, Tommy."

George Miller, de regisseur die het actie/avontuur overzag, kreeg het ook aan de stok met Hardy, meldt Theron. "Het kwam door het isolement en het feit dat we de gehele opnames in een wagen spendeerden. We filmden een oorlogsfilm op en in een rijdend voertuig, met weinig gebruikmaking van green screens. Het was een roadtrip met de familie die nergens heenging. We reden alleen maar, richting het niets. Dat kon je echt gek maken."

NieuwsFilm

meest populair