Gerucht: Niet Darkseid, maar Atlantis de grootste bedreiging in eerste 'Justice League'

Gerucht: Niet Darkseid, maar Atlantis de grootste bedreiging in eerste 'Justice League'

En bekijk concept-art van een alternatieve Doomsday, de slechterik uit 'Batman v Superman.'

Dit bericht kan voorlopig met een korreltje zout genomen worden, maar in de nieuwste YouTube-video van El Mayimbe wordt aangegeven dat we in Justice League Part One (2017) niet gelijk Darkseid te zien krijgen. De grootste bedreiging zou namelijk van onder water komen.

Volgens het bericht zou Atlantis, het thuisland van Aquaman (Jason Momoa), een bedreiging vormen voor de opstartende Justice League, bestaande uit Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller). Dit klinkt op zich niet heel vreemd aangezien bijvoorbeeld Aquaman en Wonder Womans Amazons het niet bepaald met elkaar kunnen vinden in de comics van DC. Ook zouden we Batman te zien krijgen in zijn Batsub.

Darkseid en zijn Parademons zullen ongetwijfeld te zien zijn. Al zou het zomaar kunnen dat we deze buitenaardsen pas volop in beeld krijgen in Justice League Part Two, te zien in de zomer van 2019.

In Batman v Superman: Dawn of Justice was Doomsday een van de tegenstanders. Hieronder zie je concept-art met onder meer alternatieve ontwerpen van deze brute verschijning:



















NieuwsFilm

meest populair