Mysterieuze slechterik van Mads Mikkelsen voor 'Doctor Strange' onthuld

Mysterieuze slechterik van Mads Mikkelsen voor 'Doctor Strange' onthuld

Acteur uit Jagten en Hannibal ziet er gevreesd uit.

Afgelopen weekend kregen we al een uitgebreide blik op de personages Dr. Stephen Strange / Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) en Baron Mordo (Chiwetel Ejiofor) die richting het einde van dit jaar te zien zullen zijn in Marvel Studios' Doctor Strange. Hieronder zie je nu een eerste blik op het personage van Mads Mikkelsen, de acteur die bekend is van onder meer Jagten (2012) en Rogue One: A Star Wars Story (2016).

De beelden komen van (één van) de laatste opnamedag(en) van de film. Hieronder een berichtje van de regisseur, die meldt dat de opnames erop zitten:



De kenners zijn er nog niet over uit welke slechterik Mikkelsen moet voorstellen. Er worden namen genoemd als Dormammu, Mephisto, Blackheart, Nightmare en Kaluu. Eén ding is in ieder geval duidelijk: hij ziet er niet zo vriendelijk uit.

In de film van Scott Derrickson (Deliver Us from Evil) zijn er ook rollen weggelegd voor Tilda Swinton (The Ancient One), Michael Stuhlbarg (Doctor Nicodemus West), Rachel McAdams, Amy Landecker en Scott Adkins. Vanaf 3 november in de Nederlandse bioscoop.

Foto's verwijderd

NieuwsFilm

meest populair