Charlie Hunnam en Robert Pattinson op expeditie in eerste trailer 'The Lost City of Z'

Nieuwe film van regisseur James Gray, bekend van films als The Yards en The Immigrant.

Na jaren van ontwikkeling en het komen en gaan van acteurs als Brad Pitt en Benedict Cumberbatch is James Gray‘s The Lost City of Z eindelijk gereed. Tot nu toe hebben we nog geen beelden gezien van de biografische avonturenfilm, maar nu kun je hieronder kijken naar een zogenaamde 'sales trailer.'

Charlie Hunnam speelt de rol van kolonel Percival Fawcett, een Britse ontdekkingsreiziger die samen met zijn zoon in 1925 de Amazone introk, om vervolgens nooit meer terug te keren. Hij was op zoek naar een legendarische stad, de zogenaamde Lost City of Z.

Robert Pattinson speelt de rol van Henry Costin, een verveelde Britse korporaal die Fawcett probeert te vinden. Verder worden de echtgenote en zoon van Fawcett - Nina en Jack - neergezet door respectievelijk Sienna Miller en Tom Holland.

Regisseur Gray schreef het script van de film, dat gebaseerd is op het boek van David Grann. De makers van The Lost City of Z proberen aan de hand van deze trailer een distributeur aan de haak te slaan, dus het is logisch dat de film nog geen releasedatum heeft.



NieuwsFilm

meest populair