Titel 'Spider-Man' reboot onthuld: 'Spider-Man: Homecoming'?

Titel 'Spider-Man' reboot onthuld: 'Spider-Man: Homecoming'?

Sony Pictures lijkt e.e.a. prijs te geven.

Afgelopen maand werden we getrakteerd op de nieuwe Spider-Man die zijn opwachting maakt in het snel te verschijnen Captain America: Civil War. Over ruim een jaar krijgt Tom Hollands web-schieter ook een eigen film en de titel voor die film lijkt nu bekend.

De BBC heeft namelijk ontdekt dat Sony Pictures het domein SpiderManHomecomingTheMovie.com heeft vastgelegd. Zonder al te veel fantasie kan hieruit worden opgemaakt dat de film Spider-Man: Homecoming moet gaan heten.

Deze titel heeft een dubbele betekenis. Enerzijds keert Spider-Man (deels) terug naar het eigenlijke nest, Marvel, en anderzijds is het 't verhaal van de comic Amazing Spider-Man #252 uit 1984. In die comic zijn onder meer Captain America, Iron Man en Thor te zien en wordt Venom geintroduceerd. Voor het laatste personage werd onlangs een film aangekondigd.

Of de titel ook daadwerkelijk de titel zal worden, blijft uiteraard onduidelijk totdat Sony Pictures en Marvel Studios de titel openbaar maken. Toch lijkt de kans aanzienlijk dat de film Spider-Man: Homecoming gaat heten. Op deze wijze lekte bijvoorbeeld ook de titel van de 24e Bond-film Spectre. Een alternatief zou nog zijn dat de url geclaimd is voor de Spider-Man animatiefilm die in 2018 moet verschijnen.

Naast Holland zijn er ook rollen voor onder meer Marisa Tomei (Aunt May) en Zendaya Coleman (Michelle) en de regie ligt in handen van Jon Watts (Cop Car). Vanaf 27 juli 2017 in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair