Futuristische politiethriller 'Crown Vic' werft Alec Baldwin & Scott Eastwood

Futuristische politiethriller 'Crown Vic' werft Alec Baldwin & Scott Eastwood

Een onafhankelijke film van scenarist/schrijver Joel Souza.

Deadline bericht dat Alec Baldwin en Scott Eastwood allebei te zien zullen zijn in Cown Vic. Het project wordt omschreven als een grimmige politiethriller die in het toekomstige Los Angeles afspeelt. Joel Souza, die vooralsnog enkel bezig is geweest aan familie vriendelijke titels, schrijft het scenario en mag ook in de regiestoel plaatsnemen.

Eastwood speelt een jonge, idealistische politieman die een partner wordt van Baldwin, een veteraan met een kort lontje. De nieuwkomer staat versteld wanneer hij het cynische wereldbeeld van zijn collega hoort, maar voordat de avond gevallen is zal het groentje en zijn idealen zelf getest en aangetast worden. De twee krijgen namelijk de taak om gevaarlijke politiemoordenaars te vinden en te stoppen.

1 Mei gaan de opnames in Los Angeles van start. Brand Inc. Entertainment treedt op als producent. Pas geleden was Baldwin nog bezig met het filmen van de komedie Drunk Parents. Voor Eastwood geldt hetzelfde, maar dan de actiefilm Overdrive. De zoon van Clint Eastwood zal overigens dit jaar te zien zijn in Suicide Squad en Snowden.



NieuwsFilm

meest populair