'Wolverine 3' vindt zijn slechterik

'Wolverine 3' vindt zijn slechterik

Hoofdrolspeler 'Narco' gaat achter Logan / Wolverine aan.

De of één van de voornaamste slechteriken voor Wolverine 3 is gevonden. In de film van regisseur James Mangold (The Wolverine) speelt acteur Boyd Holbrook de rol van het personage die het Hugh Jackmans Wolverine voor een allerlaatste keer moeilijk gaat maken. Dit meldt de website Deadline.

Holbrook is vooral bekend van zijn hoofdrol in de Netflix-misdaadserie Narcos en was ook te zien in films als Gone Girl en Run All Night.

Volgens Deadline speelt Holbrook een "meedogenloos leider van de beveiliging van een multinational, welke het opneemt tegen Wolverine." Op het web wordt gesuggereerd dat het zou kunnen gaan om het personage Captain Mooney, bekend uit de recente 'All-New Wolverine' comicreeks.

Naast Jackman en Holbrook is ook X-Men oldtimer Patrick Stewart (Charles Xavier) van de partij en wordt Liev Schreiber (Victor Creed a.k.a. Sabretooth) in verband gebracht met de laatste X-Men film met Jackman als Wolverine.

De opnames voor de R-rated film, vermoedelijk gebaseerd op het 'Old Man Logan'-verhaal, moeten naar verluidt in mei starten in New Orleans and New Mexico, zodat de film begin maart 2017 in de wereldwijde bioscoopzalen te zien kan zijn.



NieuwsFilm

meest populair