Michael Keaton in gesprek voor 'Spider-Man: Homecoming'

Michael Keaton in gesprek voor 'Spider-Man: Homecoming'

Oud-Batman moet de villain (Vulture?) gaan spelen.

Variety meldt dat ze hebben vernomen dat Michael Keaton in gesprek met Marvel/Sony is om de slechterik te gaan spelen in Spider-Man: Homecoming.

Mochten ze tot een deal komen accepteren, dan zou Keaton zomaar de rol van Adrian Toomes a.k.a. Vulture voor zijn rekening kunnen gaan nemen. Eerder deze week verscheen het gerucht dat dit personage (één van) de villain(s) zou moeten gaan worden in de eerste Spider-Man film in het Marvel Cinematic Universe.

Keaton is uiteraard bekend van zijn recente rollen in de Oscarwinnaars Birdman en Spotlight. Voor zijn hoofdrol in Birdman kreeg hij een Oscarnominatie. Hij was eerder te zien in superheldenfilms. In Tim Burtons Batman (1989) en Batman Returns (1992) speelde hij niet geheel onverdienstelijk de rol van The Dark Knight.

In Spider-Man: Homecoming van regisseur Jon Watts (Cop Car) zien we Tom Holland in de rol van Peter Parker, speelt Marisa Tomei zijn tante May en geeft Zendaya Coleman gestalte aan het nog onbekende personage Michelle. Het script komt van Vacation-schrijvers John Francis Daley en Jonathan M. Goldstein en vanaf 27 juli 2017 draait Homecoming in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair