Gal Gadot over "vrij duistere" insteek van 'Wonder Woman'

Gal Gadot over "vrij duistere" insteek van 'Wonder Woman'

De eerste vrouwelijke superheld in het DCEU.

Ze was misschien wel het beste uit Zack Snyders Batman v Superman: Gal Gadots Wonder Woman, de eerste superheldin uit het DC Extended Universe. Volgend jaar is ze te zien in haar eigen film en de actrice liet tegenover Digital Spy weten dat deze net als Dawn of Justice duister wordt.

Onder toeziend oog van regisseur Patty Jenkins (Monster, 2003) vinden de opnames voor Wonder Woman op dit moment plaats. Gadot over de film: "In Batman v Superman krijg je een vluchtige blik op wie ze is, maar niet waar ze vandaan komt. In Wonder Woman vertellen we het coming-of-age verhaal over hoe Diana verandert in Wonder Woman. Het bevat momenten van humor, maar het is vrij duister."

Ze laat ook weten wat het verschil is met de andere superheldenfilms: "We hebben allemaal de mooie coming of age van Batman, Spider-Man en Superman gezien. We weten niets van Wonder Woman." In Wonder Woman is het titel personage 100 jaar jonger en volgens Gadot een stuk "naïever."

Naast Gadot zien we ook acteurs als Chris Pine, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya, Lucy Davis, Connie Nielsen, Robin Wright en Lisa Loven Kongsli. Deze week werd duidelijk dat Wonder Woman een paar weken eerder zal verschijnen. De Amerikaanse verschijningsdatum werd vastgezet op 2 juni 2017.

Hieronder de eerdere sneak peek op Wonder Woman:



NieuwsFilm

meest populair