Ook andere MCU-personages in nieuwe 'Spider-Man'

Ook andere MCU-personages in nieuwe 'Spider-Man'

Spider-Man is écht onderdeel van het Marvel Cinematic Universe.

In gesprek met Entertainment Weekly sprak Marvel Studios-president Kevin Feige over de introductie van Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe. Hij gaf aan dat we in de losstaande Spider-Man film - die mogelijk Spider-Man: Homecoming heet - ook andere personages gaan zien uit de succesvolle Marvel-superheldenfranchise.

Toen de deal over Spider-Man tussen Sony Pictures en Marvel Studios bekend werd, was gelijk de vraag of we in de aangekondigde losse Spider-Man film ook Avengers te zien zouden krijgen. Feige geeft nu uitsluitsel: "Hij maakt nu deel uit van het universum en het leuke aan het universum is dat personages heen en weer bewegen."

Ondanks dat Feige geen namen noemt, is duidelijk dat er op zeker bekende gezichten te zien zullen zijn in de film van regisseur Jon Watts (Cop Car). Aangezien Tom Hollands web-schieter in de eerdere trailer reageert op een verzoek van Tony Stark (Robert Downey Jr.) zou het zomaar kunnen dat we Iron Man te zien krijgen. Al is uiteraard alles mogelijk.

Nieuwe namen zijn in ieder geval Marisa Tomei (Aunt May) en Zendaya Coleman (Michelle) en de opnames moeten in juni starten om vanaf 27 juli 2017 in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen te kunnen draaien. Eerst zien we Spinnemans en vele andere MCU-helden in Captain America: Civil War, te zien vanaf 28 april. Hieronder twee nieuwe featurettes over de mannelijke en vrouwelijke personages in die laatstgenoemde MCU-film:





NieuwsFilm

meest populair