Compleet nieuwe trailer & poster 'Teenage Mutant Ninja Turtles 2'

Cowabunga! De TMNT vs. Shredder, Bebop, Rocksteady en uiteindelijk de buitenaardse Krang.

Paramount Pictures heeft de nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows trailer online gezet. De compleet verse beelden krijgen back-up van de filmposter. Target voor de film is het passeren van de opbrengt ($493,3 miljoen) van Teenage Mutant Ninja Turtles uit 2014. Target in de film: het uitschakelen van nieuwe gevaren, waaronder Shredder en de bekende TMNT-schurk Krang.

Met de personages April O’Neil (Megan Fox), Vernon Fenwick (Will Arnett), Splinter (Tony Shalhoub), de onverwachte nieuwe held Casey Jones (Stephen Amell) en uiteraard de vier gemuteerde schildpadden Raphael, Donatello, Leonardo en Michelangelo zelf, verschijnt het CGI-festijn van Dave Green (Earth to Echo) vanaf 16 juni in de Nederlandse bioscoop.



In Out of the Shadows keren de Turtles terug en komen ze niet alleen recht tegenover Shredder (Brian Tee) en de Foot Clan te staan. Ook krijgen ze te maken met de maffe wetenschapper Baxter Stockman (Tyler Perry) en de twee gemuteerde slechteriken Bebop (Gary Anthony Williams) en Rocksteady (Stephen Farrelly). Tot overmaat van ramp komt ook de buitenaardse Krang ook een kijkje nemen vanuit Dimensie X. Gelukkig kunnen onze groene vrienden vertrouwen op onder meer April, Splinter en Casey Jones.



NieuwsFilm

meest populair