Krankzinnige Blitz-trailer 'Suicide Squad'!

Krankzinnige Blitz-trailer 'Suicide Squad'!

Weet deze villain-film meer te overtuigen dan Batman v Superman?

Tijdens de uitzending van de MTV Movie Awards vannacht is een nieuwe "Blitz" trailer verschenen voor de superhelden/villainfilm Suicide Squad van Warner Bros./DC Entertainment. De film is geregisseerd door David Ayer (Fury, Bright). Check de toch redelijk krankzinnige beelden hieronder!

Ondertussen mag duidelijk zijn dat er voornamelijk slechteriken te zien zijn in dit nieuwe deel in het DC Extended Universe. Een van de weinige superhelden die opduikt is Batman, gespeeld door Ben Affleck. Tot op heden werd verondersteld dat zijn aandeel zeer beperkt zou blijven, maar online wordt gesuggereerd dat hij veel meer te zien zal zijn dan wordt verwacht. De mannen achter Heroic Insider: "Onlangs waren er test-vertoningen en volgens onze bronnen zit er veel meer Batman in de film dat ze doen voorstellen."

Er zijn in ieder geval wel grote rollen voor Margot Robbie (Harley Quinn), Will Smith (Deadshot), Jared Leto (Joker), Joel Kinnaman (Rick Flagg), Jai Courtney (Captain Boomerang), Karen Fukuhara (Katana) en Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc). Suicide Squad draait vanaf 4 augustus in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscoopzalen. Naar verluidt zou een tweede deel al in de maak zijn en deze zou mogelijk verschijnen op een van de onlangs bekend gemaakte nieuwe DC-data.



In Suicide Squad zoekt de overheid een team van de meest levensgevaarlijke mensen op aarde. Ze komen op het idee om een aantal superschurken die opgesloten zitten in de gevangenis, een missie te laten uitvoeren in ruil voor strafvermindering. Zonder angst en besef hoe gevaarlijk de opdracht is, worden ze ergens naar toegestuurd waarbij de kans vrijwel groot is dat ze het niet meer kunnen na vertellen. Vol strijdlust gaan ze de wereld redden. Met het uitvoeren van deze opdracht zullen ze de ergste helden ooit worden.

NieuwsFilm

meest populair