Eerste blik op 'Kong: Skull Island'

Eerste blik op 'Kong: Skull Island'

We leren ook veel over de personages!



Er is een uitgebreide blik achter de schermen vrijgegeven op Warner Bros. en Legendary Pictures-film Kong: Skull Island. Het betreft setbeelden, die al wat mooie zaken onthullen. Verder vertellen castleden Tom Hiddleston, Brie Larson en Jason Mitchell over hun personages, waarmee ook wat nieuwe details binnen druppelen.

"Kong is in deze film te zien zoals je hem nooit eerder gezien hebt," vertelt Hiddleston. De film draait om een groep ontdekkingsreizigers die naar een nooit eerder ontdekt eiland reizen, en daar ontdekken dat niets is wat het lijkt. Ze vinden vreemde nieuwe mythische wezens en moeten levend zien te ontkomen."[/i] De film draait volgens de cast niet allen om de monsters, maar ook de reis van de personages.

Hiddleston blijkt hierin de rol van Captain James Conrad te spelen, een voormalig officier van de SAS die "de natuur begrijpt, de wegen van de jungle" en dat is een handige vaardigheid op Skull Island. Larson lijkt misschien een tegenpool te worden: zij is "fotojournalist, vredesactivist en zij wil vooral werken met de natuur en de wezens daar, in plaats van het tegen hen op te nemen." En dan is er Jason Mitchell, die de rol van Glenn Mill, een angstvallige helikopterpiloot speelt.

Meer leren we helaas niet over de film in onderstaande video. De productie van Jordan Vogt-Roberts gaat op 9 maart 2017 in première en dient als opmars naar Godzilla vs. Kong.


NieuwsFilm

meest populair