Vervolg op 'The Jungle Book' in de maak

Vervolg op 'The Jungle Book' in de maak

Terwijl het eerste deel nog lang niet overal draait.

Komende donderdag gaat Jon Favreau’s The Jungle Book in Nederland in première. De film is bijzonder goed ontvangen en de box office verwachtingen zijn hoog. Dat komt deels omdat de productie al in delen van Azië en Latijns-Amerika in première ging en daar meer dan 30 miljoen dollar ophaalde. THR meldt dat Disney vanwege deze opbrengst en de verwachte opbrengst wereldwijd al in onderhandelingen is met regisseur Jon Favreau en scenarist Justin Marks om een vervolg te maken.

The Jungle Book is een live-action / CGI avontuur over Mowgli (Neel Sethi), een mensenkind dat in de jungle opgevoed is door wolven. Hij blijkt niet langer welkom als de angstaanjagende en door mensen gehavende tijger Shere Khan (Idris Elba) belooft elke bedreiging te elimineren. Onder begeleiding door de wijze panter Bagheera (Ben Kingsley) en de vrijzinnige beer Baloo (Bill Murray) gaat Mowgli op weg naar de mensenwereld. Onderweg komt hij junglebewoners tegen die niet het beste met hem voor hebben, waaronder de verleidelijke python Kaa (Scarlett Johansson) en de gladjakker King Louie (Christopher Walken).

Vanaf donderdag draait The Jungle Book in de Nederlandse bioscoop. Mocht je hem gemist hebben, kan je via deze link onze special over de film lezen.



NieuwsFilm

meest populair