Doutzen Kroes als een Amazone in 'Wonder Woman'?

Doutzen Kroes als een Amazone in 'Wonder Woman'?

Nederlands model waarschijnlijk te zien naast Gal Gadots Wonder Woman.

Enige tijd terug plaatsen we een foto (zie onder) waarop naast Gal Gadots Diana Prince a.ka. Wonder Woman een aantal andere Amazones te zien zijn. Nu heeft het er alle schijn van dat onze eigen Doutzen Kroes ook deel uitmaakt van de mythische Marvel-bevolking die alleen maar bestaat uit vrouwelijke strijders.

Kroes liet eerder dit jaar weten dat ze een rol had gescoord in een Hollywood-film. Nu blijkt ze toevallig op precies dezelfde locatie aan het werk te zijn waar de opnames voor Patty Jenkins' Wonder Woman zijn neergestreken, in Italië. En zo zouden er volgens Telegraaf meer "toevalligheden" zijn.

Kroes is uiteraard niet bepaald cameraschuw, maar heel veel ervaring heeft ze niet in filmland. In 2011 was ze als het personage Catharina Plancius te zien in Reinout Oerlemans' avonturenfilm Nova Zembla. Veel verder dan dat is ze top op heden niet gekomen. Het zou ook goed kunnen dat ze slechts fungeert als een stukje visueel vermaak.

Mocht het voormalige Victoria's Secret-model daadwerkelijk een Amazone spelen, dan is ze te zien naast actrices als Gal Gadot, Robin Wright, Connie Nielsen en Lisa Loven Kongsli. Wonder Woman verschijnt op 23 juni 2017 in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair