John Krasinski in gesprek voor scifi-thriller 'God Particle'

Een apart project van J.J. Abrams waarin David Oyelowo ook misschien zal verschijnen.

Stapsgewijs komt er leven in de brouwerij van God Particle, een mysterieuze film die J.J. Abrams zal produceren en sinds 2012 in de maak is. Vorige maand werd bekend dat David Oyelowo en Gugu Mbatha-Raw mogelijk in de sciencefictionthriller te zien zullen zijn, nu bericht Variety wederom exclusief dat Paramount Pictures ook gesprekken voert met John Krasinski.

Het is de bedoeling dat alle drie de acteurs een astronaut worden in het aparte verhaal. Na een natuurkundig experiment met een grote deeltjesversneller verdwijnt planeet Aarde in zijn geheel. Boven in het heelal zweeft er een Amerikaans ruimtestation met aan boord een doodsbange bemanning. Zij zweven nu in het niets, helemaal alleen. De huiveringwekkende ontdekking solt met hun kennis over de structuur van de realiteit. Wanneer een Europees ruimtevaartuig op hun radar verschijnt, moeten de Amerikanen vaststellen of het ruimteschip hun redding is, of een voorbode van hun ondergang.

God Particle wordt respectievelijk geschreven en geregisseerd door Oren Uziel (Freaks of Nature) en Julius Onah. Abrams produceert via zijn Bad Robot. De productie moet over een aantal maanden van start gaan, men mikt op een releasedatum van 24 februari 2017.



NieuwsFilm

meest populair