Algemeen

Titel 'Men in Black'/'21 Jump Street'-crossover bekend

Maak je op voor MIB: 23.

door Jim Pedd om 14:04 in Algemeen
Het is een dag vol titelonthullingen. Tijdens de Cinemacon onthulde Sony de titel van de crossover tussen de 21 Jump Street en Men in Black-franchise. Er wordt sinds 2014 door producenten Phil Lord en Chris Miller aan de film gewerkt, die voortkwam uit het idee om iets nieuws te doen met beide franchises.

De titel van de film is MIB 23 geworden. Het is dus een combinatie van Men in Black en Jump Street geworden, waarvan het vervolg nog de titel 22 Jump Street droeg. Waarschijnlijk zullen in de film de personages Jenko en Schmidt gerekruteerd wordend oor de MIB.

Vorige maand bleek nog dat James Bobin de beoogd regisseur van de film is. Mogelijk spelen acteurs Channing Tatum en Jonah Hill hun rollen uit de Jump Street-franchise opnieuw voor deze film. Naar het schijnt keren Will Smith en Tommy Lee Jones niet terug voor de film. Er is nog geen releasedatum.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Volgens mij heeft deze crossover echt de meeste kans van slagen als Smith en Jones wel degelijk terugkeren... Anders lijkt het me niet echt een goede crossover te noemen als de helft van de belangrijkste cast niet aanwezig is.

Beetje als GotG bij The Avengers voegen, maar dan niet Star-Lord, Drax, Gamora, Rocket Racoon en Groot meenemen...

Thiver

Avatar

Sorry, maar dit klinkt nog steeds als een heel stom plan. Ik hoop van harte dat het ze lukt het te laten werken, maar ik verwacht toch dat over een jaartje of twee de algemene ontvangst klinkt als: "What were they thinking?"

Robbepost

Avatar

Thiver "Sorry, maar dit klinkt nog steeds als een heel stom plan. Ik hoop van harte dat het ze lukt het te laten werken, maar ik verwacht toch dat over een jaartje of twee de algemene ontvangst klinkt als: "What were they thinking?""


+1

Ik kan me amper voorstellen dat dit zonder Smith en Jones iets wordt. ......

PRIME

Avatar

Lijkt me juist lachen. Smith hoeft niet terug voor mij.

flep

Avatar

Ik vindt het juist een erg leuk en orgineel idee i.p.v gewoon een vervolg. Ben erg benieuwd. Ik hoop wel dat Will Smith er dan in zit.

Darthmar

Avatar

Nee alsjeblieft niet zeg. MiB waren leuke films. 21 Jump Street was bagger met een humor waarom ik en mijn gezelschap besloten de film uit te zetten.

Rolo2013

Avatar

Ik kwam dit nieuws al meer dan een dag geleden tegen, evenals het logo:

afbeelding

adofmirosch

Avatar

Vindt het idee van aliens in de jump Street films maar flauw.

eltorro

Avatar

Het idee begint mij steeds meer te bevallen, de humor uit beide franchises past in ieder geval wel goed bij elkaar.

Steve-O

Avatar

Volgens mij gaat dit wel geinig worden. Ik vond 22 Jump Street leuker dan de eerste maar bij Men in Black is de eerste nog steeds ver uit de beste.

Hopelijk keren in ieder geval Hill en Tatum terug. Tommy Lee Jones en Will Smith zie ik hier niet zo snel aan deelnemen. Aan de andere kant, misschien juist wel :9

Ed Crane

Avatar

Zin in. Beide reeksen zijn niet bepaald hoogstaand, maar gewoon vermakelijk nonsens. Als men een parodie wil maken op het crossover gebeuren dan is het imo dus juist goed deze twee reeksen te nemen. Valt toch niks aan te verkloten en kan best iets geinigs opleveren.

benjamin

Avatar

Thiver "Sorry, maar dit klinkt nog steeds als een heel stom plan. "
Maar is dat niet een beetje het hele idee achter de Jump Street reeks: stomme plannen die ze dan met de nodige dosis spot rond het idee toch doen werken?

Thiver

Avatar

benjamin "Maar is dat niet een beetje het hele idee achter de Jump Street reeks: stomme plannen die ze dan met de nodige dosis spot rond het idee toch doen werken?"

Zeker. Filmcriticus Bob Chipman omschreef Chris Lord en Phil Miller als regisseurs die zijn gespecialiseerd in het succesvol tot leven brengen van stomme ideeën. Ik denk echter dat dit plan net een stapje te ver is en ze hun hand overspelen. Het helpt mijn vertrouwen natuurlijk niet dat ze ditmaal niet regisseren...

SuPa

Avatar

Beide vermakelijke films, maar MIB toch wat beter gemaakt. Nu ze jump street erbij halen 'vern**ken ze het een beetje.

NieuwsFilm

meest populair