Iron Man mogelijk ook in 'Spider-Man: Homecoming'

Iron Man mogelijk ook in 'Spider-Man: Homecoming'

En waarom heeft de solofilm die titel gekregen?

Volgend jaar krijgen we Spider-Man: Homecoming te zien. Het is de derde reboot van de Spider-Man-franchise, met als nieuwe Spidey Tom Holland. We hoorden onlangs al dat andere Avengers misschien wel in zijn film zullen verschijnen en nu is er de mogelijkheid dat Robert Downey Jr. dat doet. Verder legt Sony uit wat de titel van de film betekent.

Eerst echter een mogelijke rol voor Robert Downey Jr. in de film. Tijdens de Jimmy Kimmel Show vertelde Kimmel: ”Het is spannend voor een nieuwe Spider-Man film, waar Iron Man in te zien zal zijn.” Hierop antwoordde Downey: ”Misschien wel. Ik heb nog geen contract.” Toch is het praktisch zeker dat het Tony Stark is die Spider-Man rekruteert voor de Avengers in Civil War. Zo bezien klinkt het niet vreemd dat Iron Man ook in die solofilm speelt.

Verder legde Sony’s bestuursvoorzitter Tom Rothman uit waarom de film Homecoming heet. ”De titel laat de voortdurende conflicten van Peter Parkers jeugd zien – het redden van de wereld en zijn wiskundehuiswerk op tijd afmaken. Maar daarnaast is het voor ons een terugkeer naar huis, met het Marvel filmuniversum.”

Het solo-avontuur gaat op 27 juli 2017 in première.



NieuwsFilm

meest populair