Actierijke foto's 'Jason Bourne' en 'Star Trek Beyond'

En uit 'The BFG', 'The Shallows' en 'Ghostbusters'.

Entertainment Weekly heeft een reeks nieuwe foto's geplaatst uit een aantal grote aankomende zomerfilms. Check de foto's hieronder en laat op de gebruikelijke plek je reactie achter!

Ten eerste een nieuw beeld uit Jason Bourne van regisseur Paul Greengrass en met Matt Damon in de hoofdrol als het personage Jason Bourne. Vanaf 28 juli draait de vijfde Bourne in de Nederlandse bioscoop. De snelle trailer verscheen eerder dit jaar.



De volgende is van Star Trek Beyond van regisseur Justin Lin en met namen als Chris Pine, Zachary Quinto en Idris Elba als de slechterik Krall. De derde moderne Star Trek-film verschijnt op 21 juli in de Nederlandse bioscoop. Klik naar de trailer.



De derde foto komt uit de reboot Ghostbusters van regisseur Paul Feig waarin Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon en Leslie Jones de geestenjagers spelen. Het $154 miljoen kostende Ghostbusters moet op 14 juli in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen verschijnen. Check de trailer.



Ook verscheen er een foto uit de film The Shallows van regisseur Jaume Collet-Serra en met Blake Lively in weinig kleren in een benaderde positie. Vanaf 23 juni in de Nederlandse bioscoop en er verscheen al een trailer.



De laatste foto is geprikt uit The BFG (Big Friendly Giant) van Steven Spielberg met namen als Mark Rylance, Rebecca Hall, Ruby Barnhill, Penelope Wilton, Jemaine Clement en Bill Hader. De sprookjesfilm draait vanaf 20 juli in de Nederlandse (3D) bioscoop. Bekijk de trailer.



NieuwsFilm

meest populair