Tweede baby op komst voor Eva Mendes en Ryan Gosling

Tweede baby op komst voor Eva Mendes en Ryan Gosling

Deze keer een knulletje?

Nadat het nieuws uitkwam dat zowel Megan Fox als Blake Lively zwanger zijn, hebben bronnen aan Us Weekly onthuld dat actrice Eva Mendes ook in verwachting is. Zoals normaal, wanneer het tot Mendes en haar vriend Ryan Gosling komt, werd het nieuws zo geheim mogelijk gehouden. Iemand heeft echter zijn of haar mond voorbij gepraat, en vertelde dat Mendes al in februari tijdens een fotoshoot in Los Angeles haar zwangere buik verstopte.

Het zal voor Mendes haar tweede kind worden, hetzelfde geldt uiteraard voor Gosling, met wie zij anderhalf jaar geleden dochter Esmeralda Amada Gosling kreeg. Vader en moeder, die veel om hun privacy geven, hebben tot op heden geen foto van hun kind gedeeld. De ouders onthulden al eerder hun kind(eren) een normaal leven toe te wensen, en doen er alles aan om persfotografen uit hun buurt te houden.

Niet bepaald ongewoon geeft Mendes veel om het moederschap. Vorig jaar oktober bekende ze haar filmcarrière in Hollywood op pauze te zetten om op haar familie te focussen. Hoe dit precies zit met Fast & Furious 8, waarin ze naar verluidt zal optreden, is onbekend. Gosling en zijn vriendin hebben nog geen woorden gewisseld over een eventuele verloving of trouwerij. De twee zijn sinds 2011 samen, toen ontmoetten ze elkaar tijdens de opnames van The Place Beyond the Pines.



NieuwsFilm

meest populair