Sci- fi romantiek in 'Equals' Trailer

Sci- fi romantiek in 'Equals' Trailer

Kristen Stewart en Nicholas Hoult



Eerder was er al een teaser, maar nu is eindelijk de volledige trailer van Equals vrijgegeven. Deze kan je hierboven bekijken.

In deze film spelen Nicholas Hoult en Kristen Stewart de hoofdrollen. De toekomstige maatschappij wordt The Collective genoemd. Menselijke emoties bestaan niet want deze zijn uitgeschakeld. Hierdoor is er geen geweld in deze maatschappij.

Maar een jongen genaamd Silas krijgt SOS, een ziekte die ervoor zorgt dat mensen depressief, gevoelig en angstig worden, maar ook verliefd kunnen raken. Ondanks dat hij naar een plek moet om te sterven, realiseert hij zich dat er iemand anders is die weet wat hij meemaakt. Dat is een meisje genaamd Nia. Stilletjes aan wordt Silas verliefd op Nia en ontstaat er een relatie. Maar hun aantrekkingskracht tot elkaar voor hun vergeving verbergen, blijkt nog best lastig.

Equals gaat deze editie van Tribeca Film Festival (dat momenteel in New York wordt gehouden) in première. Eerder was de film al te zien op het filmfestival van Venetië.

NieuwsFilm

meest populair