Viral video over schurk in 'X-Men: Apocalypse'

En Quicksilver probeert een meisje te versieren.

Het duurt nog dik een maand voordat X-Men: Apocalypse in première gaat, dus de marketing rond de film gaat nu op volle snelheid. Vandaag is er een geinige viral-video vrijgegeven die zogenaamd als TV-spot voor een documentaire dient. ”Bijna tien jaar geleden leerde de wereld voor het eerst over het bestaan van mutanten,” horen we in de voice-over. ”Maar wat als de eerste mutant in werkelijkheid duizenden jaren geleden verscheen? Relikwieën die onlangs nabij Gizeh gevonden werden, vertellen over een brenger van dood, verantwoordelijk voor de dood van miljoenen, die hele beschavingen uit het bestaan verwijdert. Maar hoe kan dit apocalyptisch wezen uit de geschiedenis verdwijnen?”



Dat mythische wezen is natuurlijk En Sabah Nur (Oscar Isaac). Hij ontwaakt in deze film uit een duizenden jaren durende slaap en ontdekt dat de wereld er anders uit is komen te zien dan hij verwacht had. In plaats van mutanten, heersen de mensen over de wereld. En dat vindt hij niet bepaald een goede uitkomst. Dus verzamelt En Sabah Nur, a.k.a. Apocalypse, een team van schurken: Angel (Ben Hardy), Psylocke (Olivia Munn), Magneto (Michael Fassbender) en Storm (Alexandra Shipp). Samen proberen ze de X-Men, die onder leiding van Professor X (James McAvoy) en Mystique (Jennifer Lawrence) staan te verslaan en de mensheid uit te roeien.

De film van regisseur Bryan Singer draait vanaf 19 mei in de bioscoop. Tot slot hebben we nog een geinige video waarin Quicksilver (Evan Peters) probeert een meisje te versieren.



NieuwsFilm

meest populair