Vin Diesel onthult teaserposter 'Fast & Furious 8'

Vin Diesel onthult teaserposter 'Fast & Furious 8'

Nieuwe wegen voor de franchise.

Vin Diesel lijkt de eerste poster voor Fast & Furious 8 online gezet te hebben. Het is een beeld dat zijn oorsprong vorig jaar op DeviantArt vond, maar nu door Diesel geplaatst is op zijn Facebook-pagina. Het heeft er daarmee alle schijn van dat Universal Pictures de poster gebruikt.

Wellicht dat het komt door de tagline op de poster: ”New roads ahead”. De achtste film in de franchise, die geregisseerd wordt door F. Gary Gray, moet dienen als start voor een gloednieuwe filmtrilogie, met vervolgen in 2019 en 2021. Het zijn verder niet de enige films die Universal Pictures gepland heeft voor de franchise. Recent bleek dat er spin-offs en prequels aan zouden komen.

Furious 7 was nog één van de best verdienende films van het jaar, met een opbrengst van 1,5 miljard dollar. Voor de film hebben een boel grote namen getekend, zowel oudgedienden, als nieuwelingen voor de franchise: Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Lucas Black, Kurt Russell, Eva Mendes, Jason Statham en Charlize Theron.

Fast & Furious 8 is vanaf 13 april 2017 in de bioscoop te zien.



NieuwsFilm

meest populair