Joss Whedon over commentaar op 'Age of Ultron'

Joss Whedon over commentaar op 'Age of Ultron'

We hebben lang niks van hem mogen horen, maar he's back!

Een gefrustreerde Joss Whedon liet ongeveer een jaar geleden weten dat de samenwerking met Marvel niet heel soepel ging tijdens de productie van 'Avengers: Age of Ultron'. Na deze bekendmaking verliet de bedenker van 'Firefly' even later zelfs Twitter. Whedon liet weten rust nodig te hebben en sindsdien hebben we eigenlijk niet veel meer van hem mogen horen. Maar he's back en hij wil het graag hebben over het commentaar wat hij gaf op 'Age of Ultron'.

Vorig jaar vertelde Whedon dat 'Age of Ultron' "een serie van compromissen en mislukkingen" is en had de regie "beter kunnen zijn". Echter, komt hij nu toch terug op dit commentaar.

"Ultron, daar ben ik heel trots op," vertelde de 51-jarige Whedon tijdens het Tribeca Film Festival. "Er zijn dingen die niet echt aan mijn verwachtingen hebben voldaan... Een deel van dat is de strijd met Marvel, wat onvermijdelijk is, en een groot deel ervan was over mijn eigen werk, ik was ook gewoon uitgeput, we waren klaar en begonnen direct met de publiciteit. Ik deed het commentaar — waar ik niet echt verstand van heb — en mensen gebruikte het maar gewoon. 'Ach het is goed, het kon beter, maar dat is niet de fout van Joss', en dat is niet goed geweest voor de film, voor de studio en voor mijzelf."



NieuwsFilm

meest populair