Oorlog in nieuwe trailer Duncan Jones' 'Warcraft: The Beginning'

Oorlog in nieuwe trailer Duncan Jones' 'Warcraft: The Beginning'

Het visuele spektakel van de regisseur van Moon en Source Code.



Er is opnieuw een visueel spectaculaire trailer verschenen voor de gameverfilming Warcraft: The Beginning van Moon en Source Code-regisseur Duncan Jones. Dit keer opnieuw een flinke horde nieuwe beelden van het gevecht tussen de mensheid en de Orcs.

In de $100 miljoen kostende film zien we personages als King Llane Wrynn (Dominic Cooper), Anduin Lothar (Travis Fimmel), Medivh (Ben Foster), Khadgar (Ben Schnetzer), Lady Taria (Ruth Negga), Blackhand (Clancy Brown), Durotan (Toby Kebbell), Ogrim (Robert Kazinsky) en Garona (Paula Patton). Vanaf 26 mei in de Nederlandse (3D) bioscoop.



In de epische verfilming van het gelijknamige computerspel wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige Orcs. Zij zijn op zoek naar een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de Orcs, zal één van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht. Hieronder ook nog een nieuwe tv-spot:



NieuwsFilm

meest populair