Actievolle foto's 'Warcraft: The Beginning'

Actievolle foto's 'Warcraft: The Beginning'

Maar we krijgen ook gewoon een goede indruk van de kleurrijke film van Duncan Jones.

Er is een twintigtal foto’s vrijgegeven van Duncan Jones’ Warcraft: The Beginning. Op de toch vrij kleurrijke beelden zien we onder meer strijdtonelen en krijgen we een mooie blik op enkele personages. Maar ze dienen natuurlijk vooral om ons er nog eens bewust van te maken hoeveel detail er in de film zit.

De peperdure productie heeft hoofdrollen voor Travis Fimmel (Lothar), Ben Foster (Medivh), Paula Patton (Garona), Toby Kebbell (Durotan), Dominic Cooper (King Llane Wrynn), Clancy Brown (Blackhand) en Robert Kazinsky (Orgrim).

In Warcraft: The Beginning wordt het vredige Azeroth binnengevallen door een geduchte groep indringers: Orcstrijders die hun stervende thuis ontvluchten om een andere plek te koloniseren. Als er zich een portaal opent, dat de twee werelden aan elkaar verbindt, strijdt het ene leger tegen vernietiging en het andere tegen uitsterven. Aan beide kanten staan helden op het punt het tegen elkaar op te nemen, in een strijd die het lot van hun familie, hun mensen en hun thuis zal bepalen. Zo begint een spectaculaire saga van macht en opoffering, waarin oorlog veel gezichten heeft, en iedereen ergens voor vecht. De film gaat op 26 mei in première.









































NieuwsFilm

meest populair