Introduceert 'Wolverine 3' mutant X-23?

Introduceert 'Wolverine 3' mutant X-23?

Ook wel de opvolger van Wolverine genoemd.

Sinds het jaar 2000 is Hugh Jackman te zien als Wolverine. Volgend jaar krijgt het personage een derde – en vermoedelijk laatste – solofilm. Daarmee is hij te zien geweest in vijf X-Men-films en drie solofilms. Nu Jackman de klauwen aan de wilgen wil hangen, grijpt Fox volgens SuperHeroHype de kans om een nieuw personage te introduceren.

Volgens de site, die gewoonlijk redelijk betrouwbaar is, zou de film X-23 moeten introduceren. Het personage werd geïntroduceerd in de animatieserie X-Men: Evolution en was het resultaat van het Weapon X-experiment om Wolverine te klonen. De dame die ook wel Laura Kinney genoemd wordt, kan ook versneld genezen en beschikt net als Wolverine over een adamantium skelet. Ze is als moordmachine opgevoed, maar ontsnapt om zich uiteindelijk bij de X-Men te voegen.

In de film van regisseur James Mangold zou zij samen met Wolverine en Professor X (Patrick Stewart) te zien zijn. Welk verhaal de productie moet volgen is nog niet bekend, dus alle geruchten rond het plot zijn vooralsnog precies dat: geruchten. De film is op 2 maart 2017 in de bioscoop te zien.



NieuwsFilm

meest populair