Emilia Clarke zegt nee tegen meer 'Terminator'

Emilia Clarke zegt nee tegen meer 'Terminator'

De actrice ziet het niet zitten om terug te keren.

Terminator: Genisys was de vijfde film in de franchise en kritisch gezien een flop. De opbrengst van de film die als start van een nieuwe trilogie moest dienen viel echter niet helemaal tegen. Om die reden besloot Skydance, dat de rechten heeft, tot het omvormen van de plannen voor nog meer vervolgen, maar ze zouden er in elk geval gaan komen. Dat blijkt zonder actrice Emilia Clarke te moeten.

De dame speelde Sarah Connor in de reboot, maar ziet het niet zitten om terug te keren. Toen ComingSoon Clarke vroeg over een eventuele terugkeer was ze duidelijk. ”Nee. Mag ik dat zeggen? Het zal wel, nee. Maar er zijn wel een paar heel andere rollen die ik ga spelen.”

Clarke mag dan wel niet terug willen keren, er is iemand anders die dat wel ziet zitten. In een recent interview zei Arnold Schwarzenegger nog uit te kijken naar vervolgen op Genisys, die het dus zonder Clarke lijken te moeten doen. Van Jai Courtney, die Kyle Reese speelde in de reboot, weten we nog niet of hij een terugkeer ziet zitten.

NieuwsFilm

meest populair