Ongekende verwoesting in trailer 'Independence Day: Resurgence'!

Ongekende verwoesting in trailer 'Independence Day: Resurgence'!

Roland Emmerich in het kwadraat.

Hieronder de nieuwe trailer voor het vervolg op de sci-fi klassieker Independence Day uit 1996. De film speelt zich 20 jaar af na het eerste deel en opnieuw krijgt de wereld te maken met een invasie van de buitenaardse wezens.

Dit keer komen de aliens terug met flink wat groter geschut en is geen wereldstad nog veilig. De verenigde Aarde weet zich amper te verdedigen tegen het enorme geweld, ondanks dat ze met de verkregen buitenaardse technologie een krachtige verdedigingsprogramma heeft opgesteld. Een handjevol dappere mannen en vrouwen moet de vernietiging van de wereld uiteindelijk tegengaan.

Dit scenario is uiteraard gesneden koek voor regisseur Roland Emmerich die ons de laatste jaren al veelvuldig heeft getrakteerd op wereldwijde verwoesting. Independence Day: Resurgence heeft wel een forse target. Het eerste deel uit 1996 wist maar liefst $817,4 miljoen op te halen bij een budget van 'slechts' $75 miljoen. Deel twee kostte maar liefst $200 miljoen om te realiseren.

In Resurgence zette Emmerich Maika Monroe, Liam Hemsworth, Jessie Usher, William Fichtner, Jeff Goldblum, Joey King, Sela Ward, Travis Tope, Charlotte Gainsbourg, Vivica A. Fox, Judd Hirsch, Brent Spiner en Bill Pullman in de belangrijkste rollen. Vanaf 23 juni in de Nederlandse (3D) bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair