TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. The Godfather en Kill Bill Vol 1.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

App (2013)

Zaterdag 23 april om 20:00 op RTL5

Anna Rijnders (Hannah Hoekstra) sluit zich helemaal af in de wereld van apps en sociale media. Na een feest waarin ze te diep in het glaasje kijkt, ziet ze dat een onbekende een app op haar telefoon heeft gezet die alle informatie lijkt te hebben over haar situatie en die van haar vrienden. Als haar vrienden een voor een omkomen, snapt ze dat de app meer is dan een simpel handigheidje.
Bekijk de afbeelding

The Princess Diaries 2: Royal Engagement (2004)

Zondag 24 april om 20:00 op NET5

Als toekomstige koningin van Genovia heeft prinses Mia (Anne Hathaway) alles wat een meisje zich maar zou kunnen wensen. Samen met haar vriendin Lilli is ze naar het fictieve land ergens tussen Spanje en Italie gereisd en ingetrokken bij haar mooie, wijze oma koningin Clarisse (Julie Andrews). Ze wil uitgebreid de tijd nemen om het land goed te leren kennen en wennen aan haar prinsessenbestaan. Maar ze moet zich ook als een echte prinses gedragen. Een parlementslid, die eigenlijk zijn neef op de troon wil hebben, komt bovendien met een oude Genoviaanse wet op de proppen. Daarin staat dat je alleen de troon mag bestijgen als je getrouwd bent...
Bekijk de afbeelding

Fast & Furious 6 (2013)

Maandag 25 april om 20:30 op Veronica
Regie: Justin Lin

In het zesde deel van de Fast and Furious-franchise staan Dominic (Vin Diesel), Brian (Paul Walker) en hun team opnieuw aan de verkeerde kant van de wet wanneer ze een grote overval plannen in de straten van Europa. FBI agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson) zit hun echter op de hielen om deze misdaad voorkomen.
Bekijk de afbeelding

The Godfather (1972)

Dinsdag 26 april om 20:30 op RTL7

Vito Corleone staat aan het hoofd van een machtige maffiafamilie, en houdt zich bezig met allerlei duistere zaken zonder dat hij zelf op de voorgrond treedt. De jongste zoon van Vito, Michael, bemoeit zich niet veel met de familiezaken, totdat er een aanslag wordt gepleegd op zijn vader. De clan dreigt ten onder te gaan in het geweld en Michael besluit de moordaanslag te wreken.
Bekijk de afbeelding

The Godfather: Part II (1974)

Woensdag 27 april om 20:30 op RTL7

Nu Michael de leider van de familie is, schakelt hij zijn concurrenten uit. Hij wil de zaken uitbreiden naar het Westen van Amerika, maar is ongeduldig van aard en maakt daardoor veel vijanden. Er wordt een aanslag op zijn leven gepleegd en hij besluit om de leiding tijdelijk over te geven aan zijn halfbroer Tom. Michael gaat zelf op zoek naar de verrader van de familie in Cuba.
Bekijk de afbeelding

Cradle 2 the Grave (2003)

Donderdag 28 april om 22:10 op Veronica

Wanneer zijn dochter ontvoerd wordt om dure diamanten als losgeld te ontvangen begint de leider van een groep getalenteerde dieven een samenwerking met een Taiwanese officier. Hun race tegen de klok om de stenen te vinden leidt tot informatie over de distributie van een nieuw, erg dodelijk, wapen.
Bekijk de afbeelding

Kill Bill: Vol. 1 (2003)

Vrijdag 29 april om 22:00 op NPO3

De huurmoordenaar 'The Bride' wordt op haar eigen bruiloft neergeschoten door haar opdrachtgever Bill en zijn handlangers. Ze overleeft de aanslag, maar door een kogel in haar hoofd ligt ze vier jaar in coma. Als ze bijkomt, is ze compleet over de rooie en vastbesloten om wraak te nemen. Ze gaat op zoek naar de bendeleden om ze 1 voor 1 te vermoorden. Bill bewaart ze tot het laatst...


NieuwsFilm

meest populair