Neill Blomkamps 'Alien 5' komt er gewoon

Neill Blomkamps 'Alien 5' komt er gewoon

De film is tijdelijk uitgesteld.

Nu Ridley Scott werkt aan prequel-film Alien: Covenant, is het werk aan Neill Blomkamps Alien 5 stilgelegd. Actrice Sigourney Weaver zou terugkeren voor de film en onthulde tegenover Aggressive Comix dat de film er wel zal komen. Voorlopig ligt het werk volgens haar stil om Scott alle ruimte te geven. De film is dus niet, zoals het geval leek te zijn, geannuleerd.

”Ik denk dat het er nog komt,” vertelde Weaver. ”Ridley vroeg Neill Alien niet te maken tot na Prometheus 2. Hij wilde zijn film eerst opnemen en uitbrengen. Maar er is een fantastisch scenario waar Neill en ik erg naar uitkijken. We maken voordat we daarmee kunnen beginnen nog wat anders, maar ik zou echt verbaasd zijn als het er niet komt, omdat het zo’n mooi script is en we zo graag samen willen werken. Dus het duurt wat langer eer het er komt, maar het is het wachten waard.”

De film van Blomkamp zou draaien om een oudere Newt. Zij zou in deze film uiteindelijk het stokje overnemen van Ripley om het op te nemen tegen de Xenomorphs. Voorlopig komt de film er echter niet, want Ridley Scott begint pas net met de opnames van zijn nieuwste toevoeging aan de franchise. Die gaat op 5 oktober 2017 in première.



NieuwsFilm

meest populair