Meer 'Avatar': veel mensen zien het wel zitten!

Slechts een kleinere groep vindt de grootse 'Avatar'-plannen "Afschuwelijk."

Nadat verleden week bekend werd dat 20th Century Fox en James Cameron werken aan maar liefst vier vervolgen op de kaskraker Avatar uit 2009, plaatsten we een POLL met de vraag: zit jij te wachten op meer Avatar? Ondertussen is duidelijk hoe we er gezamenlijk over denken.

De gematigd positieve optie "Kan best leuk zijn" kreeg de meeste stemmen, namelijk 39 procent van de in totaal bijna 1.400 stemmen. Tel daar de 27 procent van de optie "Jazeker, Avatar is geweldig!" bij op en dan kom je uit op een ruime meerderheid stemmers die de plannen wel zien zitten, namelijk 66 procent.

Een kleiner aantal FilmTotaal-bezoekers is dus minder enthousiast. De optie "Been there, done that..." kreeg 21 procent van de stemmen. Slechts 13 procent ziet de plannen van Cameron en co. helemaal niet zitten. De optie "Afschuwelijk! Zonde van de moeite" wist namelijk 13 procent van de stemmen achter zich te krijgen.

Bovenstaande uitslag gaat uiteraard niets veranderen aan de grootse Avatar-plannen. De vier vervolgen staan gepland voor 2018, 2020, 2022 en 2023. De enige die nog roet in het eten kan gooien is waarschijnlijk Avatar-vader Cameron zelf. En de afgelopen jaren heeft hij de vervolgfilms al herhaaldelijk uitgesteld.



NieuwsFilm

meest populair