Opnames Netflix-film 'Okja' met Jake Gyllenhaal begonnen

Opnames Netflix-film 'Okja' met Jake Gyllenhaal begonnen

Het nieuwe project van Snowpiercer regisseur Bong Joon-ho.

Netflix heeft aangekondigd dat de opnames van Bong Joon-ho's nieuwste film Okja van start zijn gegaan. De vorige film van de Zuid-Koreaanse regisseur was Snowpiercer. De opnames van Okja zullen plaatsvinden in Zuid-Korea, Canada en de Verenigde Staten.

Tilda Swinton, Jake Gyllenhaal en Paul Dano spelen de hoofdrollen in de film, die gaat over een jong meisje (Seohyun An) dat alles moet riskeren om te voorkomen dat een machtig bedrijf haar beste vriend Okja, een enorm beest, ontvoert.

Naast de eerder genoemde acteurs zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Devon Bostick, Lily Collins, Byun Heebong, Byun Heebong, Daniel Henshall, Yoon Je Moon, Choi Wooshik en Steven Yeun. Bong en Jon Ronson (Frank) schreven het script van de film, die zowel de Engelse als de Koreaanse taal zal bevatten. Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Lewis Taewan Kim, Dooho Choi, Woo-sik Seo en Bong Joon-ho zullen Okja produceren.

Okja wordt ergens in 2017 beschikbaar gesteld door Netflix. De film zal ook (gelimiteerd) te zien zijn in de bioscopen (in Amerika althans).



NieuwsFilm

meest populair