Dwayne Johnson bevestigt hoofdrol in Sony's 'Jumanji'-remake

Dwayne Johnson bevestigt hoofdrol in Sony's 'Jumanji'-remake

Volgt Kevin Hart snel met gelijksoortig nieuws?

Dwayne Johnson heeft via Instagram aangekondigd dat hij een hoofdrol zal spelen in Sony's geplande remake van de klassieke avonturenfilm Jumanji (1995). Onlangs kwam het nieuws al naar buiten dat de gespierde acteur mogelijk in de film te zien zou zijn en nu weten we dit dus zeker. In dit bericht werd ook Kevin Hart genoemd voor een mogelijke hoofdrol, maar in tegenstelling tot diens Central Intelligence-collega Johnson is zijn betrokkenheid op dit moment nog geen zekerheid.

De originele Jumanji met Robin Williams werd gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Chris Van Allsburg uit 1981. Het oorspronkelijke verhaal draait om twee kinderen, Judy en Peter Shepherd, die uit verveling naar het park gaan en daar tuiten op een bordspel genaamd Jumanji. Thuis worden ze gewaarschuwd door het spel: niet aan beginnen als je niet van plan bent om het uit te spelen. De kinderen beginnen en ontdekken dat het spel gevaren in het huis tot leven brengt, zoals leeuwen, een kudde wilde dieren en een stevige windvlaag. Veel van het huis blijft er niet over.

De Jumanji-remake wordt geregisseerd door Jake Kasdan en het script komt van scenarist Scott Rosenberg. De opnames gaan dit najaar van start en het is de bedoeling dat de film in de zomer van 2017 uitkomt.

NieuwsFilm

meest populair