Laatste trailer 'X-Men: Apocalypse'

Laatste trailer 'X-Men: Apocalypse'

Daarnaast zijn er mooie foto's die de krachten van onze helden laten zien.

Er is een laatste trailer vrijgegeven voor X-Men: Apocalypse. De film draait om niemand minder dan Apocalypse (Oscar Isaac), de eerste mutant die er ooit was, die ontwaakt na een millennia durende slaap. Wat hij aantreft vindt hij maar niks: in de jaren tachtig is het bestaan van mutanten pas net aan de wereld onthuld en de mensheid heerst nog gewoon over de planeet. Voor het actiespektakel van regisseur Bryan Singer is nu dus een laatste trailer met wat nieuwe beelden vrijgegeven. Naast de trailer zien we verder ook een zestal nieuwe foto’s, die ons de krachten van enkele van de helden laten zien.

”Het gaat beter, de wereld is een betere plek,” begint Charles Xavier (James McAvoy) in de trailer. Maar daar is Mystique (Jennifer Lawrence) het niet mee eens. ”Alleen omdat er geen oorlog is, wil dat niet zeggen dat er vrede is. Hij komt,” antwoordt ze. Vermoedelijk verwijst ze daarmee naar Magneto (Michael Fassbender), maar het kan ook dat ze verwijst naar de schurk uit de titel, Apocalypse zelf. Andere beelden van de trailer laten zien hoe Mystique enkele X-Men rekruteert, waaronder Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee) en Quicksilver (Evan Peters) (die erkent dat Magneto zijn pa is). En in de trailer keert ook een oude bekende terug, waarmee eerdere geruchten bevestigd worden…



In deze nieuwe X-Men film rekruteert oermutant Apocalypse een viertal mutanten, Angel (Ben Hardy), Psylocke (Olivia Munn), Magneto (Fassbender) en Storm (Alexandra Shipp) om samen met hen de mensheid op de knieën te brengen en mutanten te helpen over de wereld te heersen. Daarbij wordt hij echter tegengewerkt door de X-Men, met een hele reeks nieuwe en oude leden, zoals Havok (Lucas Till), Beast (Nicholas Hoult), Havok (Tye Sheridan), Jean Grey (Sophie Turner), Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee) en Jubilee (Lana Condor). Vanaf 19 mei draait de film in de bioscoop.













NieuwsFilm

meest populair