Bryan Singer over aandeel Wolverine in 'X-Men: Apocalypse'

En het is niet zo simpel, aldus de X-Men regisseur.

Begin deze week verscheen een allerlaatste officiële trailer voor de eerstvolgende X-Men film X-Men: Apocalypse. Uiteraard zagen we weer heel wat superheldenkrachten en verwoesting in de beelden, maar het meest opvallend was wel de klauw van Wolverine. Regisseur Bryan Singer gaf een toelichting tegenover Empire.

In de snelle beeld zien we de klauw van Hugh Jackmans Wolverine snel voorbij schieten. Het lijkt erop dat hij zich (opnieuw) bevindt in de Weapon X-faciliteit. Iets dat we de afgelopen jaren al vaker hebben gezien in de X-Men-franchise. Singer over het aandeel van Wolverine in de film:

"Denk ervan wat je wilt. Ik zal zeggen dat het niet zo simpel is. Er is iets crucialers mee. Het hint naar een gebeurtenis die opnieuw past binnen het verhaal van de zes films, en het is een geboorte van een nieuwe richting. Het is niet onbelangrijk en het is niet een simpele toevoeging. Het is niet het enige dat je zult zien, laat ik het zo zeggen."

Ook Hugh Jackman was gelijk in de lucht om zijn aandeel te bevestigen. Op Instagram plaatste hij het clipje met de simpele toevoeging W.:

W.

Een video die is geplaatst door Hugh Jackman (@thehughjackman) op




Met personages als Professor X (James McAvoy), Cyclops (Tye Sheridan), Jean Grey (Sophie Turner), Mystique (Jennifer Lawrence), Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee), Jubilee (Lana Condor), Quicksilver (Evan Peters), Beast (Nicholas Hoult), Magneto (Michael Fassbender), Psylocke (Olivia Munn), Storm (Alexandra Shipp), Archangel (Ben Hardy) en de über-slechterik Apocalypse, gespeeld door Star Wars-held Oscar Isaac, draait Apocalypse vanaf 19 mei in de Nederlandse (3D) bioscoop. Hieronder nogmaals die trailer:



NieuwsFilm

meest populair