Karan Fukuhara over Katana in 'Suicide Squad'

Karan Fukuhara over Katana in 'Suicide Squad'

En er is een nieuwe foto.

Komende zomer gaat het volgende hoofdstuk in Warner Bros.’ DC-filmuniversum in première: Suicide Squad. Van die film hebben we vandaag niet alleen een nieuwe foto (via de LA Times), maar ook een paar mooie citaten van actrice Karen Fukuhara over haar personage, Katana.

Eerst maar eens die foto. Daarop zien we de personages Deadshot (Will Smith) en Harley Quinn (Margot Robbie), die overduidelijk een mooi momentje delen samen.



En dan Fukuhara. Haar personage is nog ietwat onderbelicht in de marketing rond de film, maar tegenover ComicBook mocht ze vertellen over de heldin. ”Ze is er loyaal naar Amanda Waller en Rick Flag toe. Ze werkt voor ze en houdt de losbandige groep een beetje kalm. Ze is een beschermer en een harde krijger,” begon Fukuhara.

Ze kijkt er vooral naar uit als de fans mogen zien hoe ze met Soul Taker werkt, haar zwaard. ”Ze heeft de ziel van haar echtgenoot in het zwaard en ik mocht tijdens de film met Maseo praten en natuurlijk zie je dat in de film, maar je zult moeten wachten om te zien hoe dat in de film speelt.” De film van regisseur David Ayer gaat op 4 augustus in première.



NieuwsFilm

meest populair