'The Flash' verliest regisseur Seth Grahame-Smith

'The Flash' verliest regisseur Seth Grahame-Smith

En onduidelijkheid rond regie 'Aquaman' en 'Green Lantern Corps.'

In Batman v Superman: Dawn of Justice kregen we al een eerste blik op The Flash. De DC-held wordt gespeeld door Ezra Miller en hij gaat waarschijnlijk een groter aandeel krijgen in Justice League - Part 1 en vervolgens is hij te zien in zijn eigen film, The Flash. Voor de laatste titel moet Warner Bros. nu op zoek naar een nieuwe regisseur.

The Hollywood Reporter meldt namelijk dat de eerder aangestelde Seth Grahame-Smith het project de rug heeft toegekeerd. Er zouden "creatieve meningsverschillen" zijn. THR meldt wel dat de film doorgaat met Grahame-Smiths script, die hij schreef op basis van een eerdere versie van Phil Lord en Christopher Miller.

Overigens werd er ook e.e.a. gemeld over de regie van Aquaman en Green Lantern Corps. De website Birth.Movies.Death meldt dat er heel wat gedoe is tussen Zack Snyder en de gezaghebbenden binnen Warner Bros. Dit valt nog wel te verklaren, maar de site denkt ook dat regisseur James Wan twijfelt om door te gaan met Aquaman. Ook hij zou "creatieve meningsverschillen" hebben met de studio. In en nog groter gerucht - via Heroic Insider - wordt Mad Max-regisseur George Miller gekoppeld aan de volgende Green Lantern-film.

The Flash staat gepland voor 16 maart 2018, Aquaman moet op 27 juli 2018 en Green Lantern Corps staat in de boeken voor 19 juni 2020.



NieuwsFilm

meest populair