Trailer 'Cell': John Cusack & Samuel L. Jackson vechten voor hun leven

Trailer 'Cell': John Cusack & Samuel L. Jackson vechten voor hun leven

Leveren de heren na '1408' wederom een strakke Stephen King-verfilming af?

De eerste trailer en poster van Cell hebben diens weg naar het internet gevonden. De boekverfilming, naar het gelijknamige werk van horrorschrijver Stephen King, is geregisseerd door Tod Williams (Paranormal Activity 2). In de horrorthriller worden acteurs John Cusack en Samuel L. Jackson herenigd, nadat zij eerder in 1408 (2007) verschenen, een andere titel die een roman van King adapteert.

Cell, in Nederland ook wel te lezen als Mobiel, volgt Clayton Riddell (Cusack), een tekenaar uit New England. Het ene moment verloopt alles op rolletjes, het andere moment veranderen mensen opeens in hersenloze, gevaarlijke monsters die overal dood en verderf zaaien. Het blijkt dat een mysterieus signaal de populatie beïnvloedt via de mobiele telefoon. Samen met een aantal andere overlevenden, waaronder Tom (Jackson) en Alice (Isabelle Fuhrman), tracht Clay uit de gedoemde stad te vluchten waarin hij zich bevindt. Hij moet zo snel mogelijk een weg naar huis zien te vinden, om ervoor te zorgen dat zijn zoontje diens telefoon niet oppakt.



Stacy Keach heeft ook een rolletje in de film, waarvan het scenario geschreven is door Adam Alleca (The Last House on the Left, Standoff). Saban Films brengt Cell in de Amerikaanse bioscopen uit, ergens tussen juni en juli. Kort daarop kunnen liefhebbers de film terugvinden via VOD.



NieuwsFilm

meest populair