Wonder Woman-clip 'Batman v Superman' vrijgegeven

En hoelang duurt de Ultimate Edition van de film?

Volgens sommigen was 't hét beste moment van Batman v Superman: Dawn of Justice, de introductie van Gal Gadots Wonder Woman. Warner Bros., heeft nu de clip vrijgegeven waarin zij haar opwachting maakt en er meteen behoorlijk strijdlustig uitziet, in het gevecht tegen Doomsday. Gal Gadot was voordat ze als Wonder Woman haar intrede maakte in de film al in een aantal scènes te zien als Diana Prince, waarbij ze onder meer te maken kreeg met Bruce Wayne (Ben Affleck) en Lex Luthor (Jesse Eisenberg). Tegen het einde van Zack Snyders actiespektakel maakt ze als Wonder Woman haar opwachting.



Afgezien van bovenstaande clip hebben we nu ook de speelduur van de Ultimate Edition. Die blijkt 181 minuten te bedragen, waarmee de R-rated versie van de film exact dertig minuten langer duurt dan de bioscoopversie. Veel over de inhoud van deze versie is niet bekend. We weten dat er meer beelden te zien zijn in de reddingscène van Batman en meer shots van Doomsday. Ook is er een verlengde openingsscène en eindscène.

Het gerucht gaat dat Warner Bros. de R-rated versie van de film ook uit wil brengen in de bioscoop. De superheldenfilm draait nu net een maand in de bioscopen en lijkt aan het einde van zijn latijn te zijn. Wereldwijd haalde de film, die zo'n 250 miljoen dollar kostte om te maken, tot nu toe 852 miljoen dollar op. Het Nederlands aandeel daarin bedraagt exact 3.505.291 euro.

Ondanks dat het minder zal zijn dan waar Warner Bros. op gehoopt had, is de opbrengst genoeg rechtvaardiging om door te gaan met het maken van DC-films. De eerstvolgende is David Ayers Suicide Squad (première op 4 augustus) en volgend jaar kunnen we Gadots Wonder Woman voor het eerst in een solofilm zien. Die gaat op 1 juni 2017 in première.

NieuwsFilm

meest populair