Marvel heeft volledige creatieve controle over 'Spider-Man: Homecoming'

Marvel heeft volledige creatieve controle over 'Spider-Man: Homecoming'

Kevin Feige is erg te spreken over de samenwerking met Sony.

In december 2014 bleek dat Sony Pictures en Marvel Studios actief gesprekken voerden over de mogelijkheid om personage Spider-Man naar het Marvel filmuniversum te brengen. Die gesprekken bleken uiteindelijk succesvol, want Tom Holland werd uiteindelijk als nieuwe Peter Parker aangetrokken voor Captain America: Civil War. In 2017 krijgt zijn personage verder een solofilm en velen vragen zich af hoe groot de creatieve controle van Marvel over die film is.

Kevin Feige onthulde dat die creatieve controle vrij compleet is. Zijn team staat volledig aan het roer als het op de film aankomt. ”Ik ken al die mensen al lange tijd. Amy Pascal, Tom Rothman die nu de baas van Sony is, ken ik al Jaren. Dus, het is geweldig. Ze zijn erg ondersteunend en laten ons de creatieve keuzes maken rond [Spider-Man: Homecoming], maar het zijn geweldige partners. Tot nu toe gaat het goed met die film.”

Spider-Man: Homecoming wordt geregisseerd door Jon Watts. Naast Tom Holland als Peter Parker zijn onder meer Robert Downey Jr. (Tony Stark / Iron Man) en Marisa Tomei (Aunt May) in de film te zien. Op 27 juli 2017 gaat de film in première.



NieuwsFilm

meest populair