Nieuwe beelden in trailer 'Warcraft'

Nieuwe beelden in trailer 'Warcraft'

Orc vs mens met heel veel visueel geweld.

Legendary Entertainment heeft een nieuwe (Japanse) trailer vrijgegeven voor de verfilming van Blizzards Warcraft. De film is geregisseerd door Moon en Source Code-regisseur Duncan Jones en de film draagt twee titels, namelijk Warcraft: The Beginning buiten de States en simpelweg Warcraft in de VS.

Het mag ondertussen duidelijk zijn dat we in de film de clash te zien krijgen tussen de mensheid (Alliance), geleid door Anduin Lothar (Travis Fimmel), en de Orcs (Horde), met Durotan (Toby Kebbell) als belangrijkste leider. Er heerst echter verdeeldheid onder beide partijen hoe om te gaan met de situatie. De Orcs zijn namelijk op zoek naar een nieuwe plek om te wonen doordat hij wereld aan een einde komt. Het mensenrijk Azeroth lijkt de Orcs wel een geschikte plaats.

Andere personages zijn King Llane Wrynn (Dominic Cooper), Medivh (Ben Foster), Khadgar (Ben Schnetzer), Lady Taria (Ruth Negga), Blackhand (Clancy Brown), Ogrim (Robert Kazinsky) en Garona (Paula Patton). Vanaf 2 juni draait Warcraft: The Beginning in de Nederlandse (3D) bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair