Video

Eerste clip uit 'X-Men Apocalypse'

Rose Byrne's Moira MacTaggert over Oscar Isaacs En Sabah Nur.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 11:18 in Video
20th Century Fox heeft de eerste clip, met de titel "Moira’s Office”, vrijgegeven uit X-Men: Apocalypse. In de beelden zien we Rose Byrne’s Moira MacTaggert. Ze vertelt over haar onderzoek naar de titelschurk. Byrne was ook te zien in X-Men: First Class uit 2011.

In X-Men Apocalypse komt de wereld aan een zijden draad te hangen. De oermutant Apocalypse (Oscar Isaac) is zo sterk door de krachten die hij van andere mutanten heeft overgenomen dat hij in het verre verleden werd aangezien als een god. Als hij duizenden jaren later wakker wordt, is hij ontevreden over de wereld die hij aantreft. Samen met zijn snel geworven Four Horseman Archangel (Ben Hardy), Magneto (Michael Fassbender), Psylocke (Olivia Munn) en Storm (Alexandra Shipp) wil hij weer de macht over de wereld opeisen. Mystique (Jennifer Lawrence) en Professor X (James McAvoy) en hun team met jonge mutanten trachten er een stokje voor te steken.

Het vervolg op X-Men: Days of Future Past (2014) draait vanaf 19 mei in de Nederlandse bioscoop.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair